Lamineren op meerdere formaten

Je kunt lamineren op A2, A3, A4 of A5 formaat. Het kan allemaal met de nieuwste lamineerapparaten van Albyco. Op deze site komt u alles te weten over de producten die wij leveren. Voor het plastificeren biedt Albyco nagenoeg alle mogelijke lamineermachines en lamineerapparaten. Dat kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig, in glanzende en matte lamineerhoezen. Als exclusief importeur werken wij uitsluitend met de beste materialen.

Lamineermachine of lamineerapparaat van Albyco

Lamineren met een lamineerapparaat gaat zo eenvoudig. Neem de FastSync. Het is een lamineermachine met eigenschappen die in uw behoefte voorziet. De lamineerapparaten van GMP kennen een zeer lange levensduur. De machine van GMP, de Fastsync is dan ook veruit de favoriet als het gaat om lamineren. Koud lamineren, rollamineren, sheet lamineren en lamineer hoezen. Bij Albyco vind u het.

Hoe het beste te lamineren met het Albyco lamineerapparaat

Probeer tijdens het lamineren de rolsnelheid van het lamineerapparaat precies af te stellen. Pas als u na het lamineren geen “spikkeltjes” meer ziet (als het gelamineerde materiaal schuin tegen het licht houdt) op het gelamineerde vlak dan is de combinatie warmte overdracht / lamineer snelheid van het lamineerapparaat juist.

Lamineerhoezen

Albyco heeft voor elk type lamineerklus een geschikt formaat lamineerhoes te koop.
De meeste voorkomende lamineerhoezen hebben een A3, A4 of A5 formaat. U kunt bij ons uiteraard ook een lamineerhoes van A2 of A6 formaat bestellen. Met de producten van Albyco kunt u alle kanten op. Wij leveren voornamelijk glanzende lamineerhoezen, en al onze lamineerproducten hebben een constante kwaliteit.